Викладач: ............................... - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри ............................... Науковець ТНПУ ім. В. Гнатюка
Обов'язкова (вибіркова) дисципліна циклу професійної (загальної) підготовки
Електронний курс призначено для вивчення дисципліни студентами 3 курсу першого (бакалаврського) рівня підготовки вищої освіти ОП 241 Готельно-ресторанна справа
Метою вивчення навчальної дисципліни «Кейтеринг» є формування у здобувачів вищої освіти таких компетентностей:
- володіння знаннями про кейтерингові підприємства, їх види, особливості організації їх функціонування;
- здатність до аналізу й оцінки діяльності та наявних проблем кейтерингових підприємств;
- здатність організовувати матеріально-технічне та продовольче постачання;
- здатність організовувати й оперативно планувати кейтерингове обслуговування.
Ключові слова: кейтеринг, кейтерингового обслуговування, виїзне обслуговування