Викладач: Дацків Ольга Павлівна - доцент кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови.   Науковець ТНПУ ім. В. Гнатюка.

Обов'язкова дисципліна циклу професійної підготовки.

Електронний курс призначено для вивчення дисципліни студентами 1 курсу другого (магістерського) рівня підготовки спеціальності  014.021 Середня освіта (Англійська мова і література),  

за освітньою програмою  Середня освіта (Англійська мова і література) другого (магістерського) рівня за спеціальністю  014.021 Середня освіта (Англійська мова і література). 

Мета: ознайомлення магістрантів з основними термінами і принципами методики ПМІН, практичним застосуванням цієї методики у власній професійній діяльності, ключовими дослідженнями у сфері ПМІН і  формування вмінь використовувати отримані знання і навички у практичній і дослідницькій діяльності.  

Ключові слова: ПМІН (предметно-мовне інтегроване навчання), навчальні вміння, когнітивні вміння, мовні вміння, комунікативні вміння, міждисциплінарне навчання, мовний триптих, навчальні матеріали, скафолдинг, результати дослідження.