Керівник: Олексюк Наталія Степанівна - доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної роботи та менеджменту соціокультурної діяльності. Гарант освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії (PhD) 231 Соціальна робота. Науковець ТНПУ ім. В.Гнатюка
Керівник:
  Поліщук Віра Аркадіївна - доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри спеціальної та інклюзивної освіти. Науковець ТНПУ ім. В.Гнатюка
Обов'язкова дисципліна циклу професійної  підготовки доктора філософії (PhD).

Електронний курс призначено для вивчення дисципліни аспірантами 2 курсу третього (освітьо-наукового) рівня підготовки спеціальності 231 Соціальна робота.

Науково-педагогічна практика покликана виконувати роль зв’язної ланки між теоретичними знаннями здобувача освітньо-наукового ступеня «доктор філософії», отриманими під час навчання за ОНП, і його практичною діяльністю щодо реалізації цих знань у педагогічному процесі.

Метою Науково-педагогічної практики є закріплення у здобувача знань, отриманих у процесі навчання за ОНП; розвиток позитивної мотивації до науково-педагогічної діяльності; формування готовності до розробки навчально-методичних комплексів дисциплін і проведення різних видів занять з використанням інноваційних освітніх технологій; набуття навичок креативного підходу до виконання організаційних, комунікативних, виховних, педагогічних, проектувальних функцій та науково-педагогічних і дослідницьких завдань.