Викладач:   Грубар Ірина Ярославівна  - кандидат наук з фізичного виховання і  спорту, доцент кафедри теоретичних основ і методики фізичного виховання. Науковець ТНПУ ім. В.Гнатюка

Вибіркова дисципліна циклу професійної підготовки.

Електронний курс призначено для вивчення дисципліни студентами 3 курсу першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура), 014.11 Середня освіта (Фізична культура і спортивні танці), 017 Фізична культура і спорт (Фізична культура і спорт), 017 Фізична культура і спорт (Фізична реабілітація)

Анотація дисципліни: «Новітні технології у фізичному вихованні та фізичній реабілітації» як галузь педагогічної науки сприяє формуванню у студентів поглиблених знань і практичних умінь, спрямованих на ефективну реалізацію сучасних технологій в системі фізичного виховання та фізичній реабілітації, як головного засобу формування свідомого ставлення до фізичного розвитку, стану здоров'я, його збереження та зміцнення. Забезпечує широку теоретичну та методичну підготовку студентів до професійної діяльності в аспекті застосування новітніх технологій у процесі фізичного виховання та фізичної реабілітації.

Мета курсу «Новітні технології у фізичному вихованні та фізичній реабілітації» – забезпечення широкої теоретичної та методичної підготовки студентів до професійної діяльності в аспекті застосування новітніх технологій у процесі фізичного виховання та фізичній реабілітації.

Ключові слова: технології, новітні технології у фізичній реабілітації, оздоровчі технології, технології навчання, фізична реабілітація.