СЕРІЯ З ТРЬОХ ВЕБІНАРІВ З ВИКОРИСТАННЯ ПЛАТФОРМИ Web of Science

СЕРІЯ З ТРЬОХ ВЕБІНАРІВ З ВИКОРИСТАННЯ ПЛАТФОРМИ Web of Science

Видалений користувач -
Кількість відповідей: 0


Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка  отримав доступ до платформи Web of Science за результатами конкурсу МОН через Державну науково-технічну бібліотеку України. Технічні питання щодо доступу до ресурсів необхідно направляти на dbservice@gntb.gov.ua

Щоб користування ресурсами було максимально ефективним запрошуємо вас та просимо максимально поінформувати співробітників установи про нову безкоштовну серію з трьох вебінарів українською що починається 28 листопада о  16:15.

Тривалість кожного вебінару 1 година, необхідна попередня реєстрація за відповідним посиланням (можна відвідати лише захід або всі). За 10 хвилин до початку необхідно перейти за посиланням, що буде у листі отриманому після реєстрації. Операційна система ХР не підтримується – знайдіть комп’ютер з іншою операційною системою заздалегідь, подбайте про наявність колонок або можливість відтворення звуки. Можна організувати колективний перегляд у бібліотеці, коворкінгу, семінарській – тощо. Видачу сертифікатів учасників не передбачено.

 

28 листопада 16:15

Тема: Пошук і аналіз наукової літератури в Web of Science.

Тези: Базові та розширені можливості пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.


29 листопада 16:15

Тема: Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень.

Тези: Як підібрати видання для публікації? Про що говорить імпакт-фактор, квартиль і інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Як оформити перелік літератури? Хто створює хижацькі видання як не стати їхньої жертвою. Як перевірити куди мене запросили публікуватися?


 30 листопада 16:15

Тема: ResearcherID  та EndNote – генеруємо публікаційні звіти з радістю.

Тези: Складнощі у пошуку і аналізу здобутків науковця. Авторські профілі ResearcherID  та ORCID, чому вони мають бути в актуальному стані, що показують колегам і як заповнити їх без проблем. Гра з метаданими та як створити звіт за публікаціями свого відділу.

 Також з 28 листопада зранку розпочинаються чергові серії вебінарів російською на яких сертифікати передбачені, умови отримання та запис на сайті http://info.clarivate.com/rcis_webinars_schedule