Викладач:  Синоруб Галина Петрівна  - кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики. Науковець ТНПУ ім. В.Гнатюка.

Обов'язкова (вибіркова) дисципліна циклу загальної підготовки.

Електронний курс призначено для вивчення дисципліни студентами 1 курсу першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 061 Журналістика (Журналістика).

Електронний курс призначено для вивчення дисципліни студентами 1 курсу другого (магістерського) рівня підготовки спеціальності 061 Журналістика (Журналістика).

Курс «Соціологія громадської думки» належить до циклу дисциплін загальної підготовки, покликаний для опанування студентом комплексу теоретичних знань і практичних умінь про закономірності виникнення, формування та функціонування громадської думки, теоретичні й прикладні дослідження громадської думки, роль і місце медіа у формуванні, вивченні та функціонуванні громадської думки.

Зміст дисципліни «Соціологія громадської думки» розроблено на основі відповідних положень щодо підготовки фахівців у сфері журналістики, норм та традицій вищої університетської освіти, а також профілю освітньо-професійної програми.

Ключові слова: